Greg Rutherford pelkää “aseita kierretään”, jotta venäläiset voivat kilpailla Rio 2016: ssa

Hallitseva olympialaisten ja maailmanmestaruussukkojen mestari uskoo, että venäläisten urheilijoiden olisi estettävä peleistä, koska heidän hallituksensa keskeinen osallistuminen maan laajalle levinnyttä doping-skandaaliin on.Hän odottaa kuitenkin, Unibet että kansainvälinen yleisurheiluliitto löytää tavan keskeyttää keskeyttämisensa ensi kuussa.

“Venäjän kanssa olemme huomanneet, että se on hallitusten johdettua järjestelmällistä dopingia. rangaistaan ​​”, sanoi Rutherford. “Mutta valitettavasti uskon, että poliittiset aseet kierretään.” Venäläiset odottivat olevansa epäonnistuneet Unibet dopingtestit vuoden 2008 olympiakysymyksistä Lue lisää

Kysyttäessä, onko hän ajatellut, että Kansainvälinen olympiakomitea ei halunnut tehdä kovaa päätöstä Venäjä, Rutherford nyökkäsi. “Se on hauska”, hän myönsi. “Ja kaiken, mitä olemme kuulleet korruptiosta pelkäämme, että se on vielä käynnissä ja että taas kämmenet Unibet voidellaan ja näemme ihmisiä takaisin.Muussa liiketoiminnassa nämä ihmiset poistettaisiin, ja todennäköisesti heidän mahdollisuutensa työskennellä uudelleen tuhoutuisivat, mutta urheilussa ei näytä olevan asiaa. ”

Rutherford teki selväksi, että hän tunsi sympatiaa Venäjän urheilijoille, jotka eivät ole koskaan ottaneet huumeita, mutta kannustivat IOC: tä katsomaan Unibet mobiili vedonlyönti bonukset suurempaa kuvaa. Hän vaati myös sitä käyttämään enemmän rahaa näytteiden tutkimiseen huijareihin. “He sanovat, että he yrittävät testata uudelleen 250 näytettä Lontoosta 2012, mutta heidän pitäisi tutkia uudelleen joka toinen, ja jatkaa sitä joka vuosi”, hän sanoi. “Rahoitus on ilmeisesti kysymys, mutta urheilun on löydettävä rahat.IOC tekee kammottavan paljon rahaa olympialaisista, heidän täytyy alkaa tarkastella kaikkia. ”

Pitkä jumpperi, joka myös vaati uutta liittoa puhumaan urheilijoiden oikeuksista, ylisti järjestäjiä perjantaina Great City Gamesissa Manchesterissa, koska se ei ole kutsunut ihmisiä huumeidenkatsastettuun menneisyyteen. “Mielestäni tämä on loistava tapa lähestyä urheilua”, hän sanoi. “Mutta et voi kieltää, että olemme todella pahassa paikassa, vihaan aina yrittää olla sellainen mies, joka sanoo:” Ei ei, älä huoli, on ihmisiä, jotka tekevät sen oikein “, mutta Jotkut ihmiset eivät vain usko mitään enää, mikä on todellinen ongelma. ”

29-vuotias myös paljasti, että syyskuussa hän aloittaa uuden long jump tapahtuman hänen takapihallaan, joka on IAAF: n hyväksymä kuoppaan osoittamaan urheilun hyvää puolta.Facebook Twitter Pinterest Greg Rutherfordilla on oma IAAF: n hyväksymä kuoppa takapihallaan. Valokuvakehys: Tom Jenkins for the Guardian

“Meillä on mahdollisuus saada tribäkunta ehkä 50 tai 100 ihmiselle, laittaa se suoraan kiitoradan vieressä ja juhlia Energybet puutarhassa”, hän sanoi. “Kilpailijat ovat eräitä lähimmistä ystäväni ja meillä on hauskaa ja haluamme, että ihmiset näkevät sen.Mielestäni minulla on todella poikkeuksellisen hyvä hyppääjä, parempi kuin Diamond League. ”

Rutherford sanoi, että Lontoon 2012 hopeinen mitalisti, Mitch Watt ja Fabrice Lapierre, joka oli toiseksi maailmanmestaruuksissa Pekingissä oli jo suostunut näkemään Michel Torneuksen ja Christian Taylorin rinnalle. “Haluan myös saada rahoitusta sen takia, jotta urheilijat voivat maksaa”, hän sanoi. “Luulen, että voin luoda jotain, jonka tunnen, että muu urheilu ei tee.”

Hän ei voi ennakoida ongelmia naapureidensa kanssa Woburnissa, Bedfordshiressa. “Minulla ei ole mitään, se on sen kauneutta”, hän sanoi. “Minulla on yksi tiellä, Barry, hänellä on valas aika.” Rutherford kuitenkin sanoi, että Carl Lewis, joka äskettäin kritisoi hänen hyppyinsä pituutta, ei saat kutsun. “Uran loppupuolella katson itseni peiliin ja lapseni silmään ja tiedän, mitä olen tehnyt”, hän sanoi. “Ja muitakin ihmisiä maailmassa ei voi tehdä niin.Ja Carl on yksi niistä. “

Rate this post