NRL je očekivao da će Todd Greenberga najaviti predsjednika nove lige

Todd Greenberga očekuje se da će u nadolazećim danima biti nova glavna izvršna direktorica NRL-a, završavajući petomjesečni potez za zamjenu Dave Smitha. Vjeruje se da je cijenjena nogometna grupa NRL dobila najviši posao u igri i pobijedila šefa tvrtke Accor Hotels Simon Grath.Parramatta Eels: NRL istražuje račune vezane uz plaćanja igrača – izvješća Više

Iako je NRL još Da bi zakazao najavu, Greenberg bi mogao biti otkriven već ovog tjedna. On je bio front-runner za položaj od ARL komisije predsjednik John Grant najavio “globalno pretraživanje” za Smith’s nasljednika. Nakon što je bio glavni izvršni direktor Canterbury za pet godina, bio je doveo u NRL sjedište po Smith u 2013 zbog svoje nogometne bet365 uplate i isplate nous s ciljem da ga dotjerati za ulogu.Greenberg je ispunio oba kriterija NRL-a za sljedeću glavnu izvršnicu: da će kandidat imati korporativnu pozadinu, kao i iskustvo ragbi lige.

I nakon Smithove ostavke, Grant je nagovijestio da je Greenberg bio na čelu reda , Rekavši kako ohrabruje unutarnje kandidate da podignu ruke. “Namjerno smo donijeli ljude u Daveovu mandatu kao predsjednik Uprave koji bi mu dugoročno mogao biti nasljednik”, rekao je Grant u to vrijeme. “To je bio plan. U našoj potrazi za njegovom zamjenom, to je unutarnje i vanjsko pretraživanje, a mi se nadamo da će se unutarnji kandidati držati ruke.Posljednji posao za Komisiju jest da dobije pravu osobu. ”

Ako bude imenovan, Greenbergov prvi poslovni nalog bit će očistiti nered koji zahvaća Parramatu, koji su optuženi za ilegalno udvaranje sponzora trećih strana Njihove igrače. Prema pravilima NRL-a, svi sponzori treće strane moraju biti na snazi ​​od strane kluba, a predsjednik Parramatta Steve Sharp i njegov odbor sada su pod pritiskom da se zaustave nakon nekoliko prijavljenih optužbi o neprikladnim poslovima vezanim uz plaće. Greenberg je Dobro cijenjen u krugovima lige i bio je pokretačka snaga nekoliko važnih promjena u igri od preuzimanja kao voditeljice nogometa, uključujući uvođenje bunkera. On je također bio odgovoran za pomoć pri okretanju Bulldogova, oblikujući ih u elektranu na i izvan terena.

Rate this post