Unibet online sportfogadás

unibet online sportfogadásMivel a Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság a múlt héten a Richard McLaren professzor úr pusztító beszámolójáról az állami szponzorált doppingról Oroszországra és kemény bizonyítékokra támaszkodó kegyetlen következtetéseire adott válaszként Unibet reagált a szélre, a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság elnöke megtette a Thomas Bach, olimpiai ellenfélnek kellett volna lennie. A McLaren-nek szólva, hogy lássa, van-e további bizonyítéka, és nyugodtan tartja-e a helyzetet a retorikától, a nagymértékű és a politikai pozíciótól, mielőtt logikus, indokolatlan következtetés. “Tragikus módon ez a helyzet nem arról szól, hogy a sportolók csalnak egy rendszert, hanem egy olyan államilag működő rendszert, amely a sportolókat megcsalta.” – mondta Craven. “Az orosz sportot szennyező dopping Unibet kultúra az orosz kormánytól származik, és most a Wada által megbízott egy, de két független jelentést nem fedezték fel.”

Craven természetesen jogot tulajdonít a felelősségnek ez az oka – az orosz állam.Ennek ellenére a Nemzetközi Olimpiai Bizottság támadta a Világ Doppingellenes Ügynökséget, amely nem hibátlan, de legalább megbízta a McLaren jelentését.A Nemzetközi Olimpiai Bizottság még csak nem is érdekelte a McLarent, mielőtt eljött volna a döntése elé – egy zavaros, Unibet zavaros, zavaros rendetlenségben, amelyet 278 orosz atlétában ér véget a Rio-ban, és a pálya menti csapata otthon szenvedett, miután a keményebb amelyre az egész csapatot kellett volna alkalmazni. Mint rettegték, a rio-i orosz sportolók jelenléte most már pantomimként játszódik – Yuliya Efimova a medencében lóg, amerikai sportolók és újságírók mint a fény oldalán, ahogy Trevor Graham Facebook rant emlékeztetett ránk, hogy a nyugat messze nem mentes a magasan szervezett doping botrányoktól.

A hétvégén töltöttem egy kis időt az Oroszországi Házban, ahol a Unibet nemzeti lobogó legyek kifogástalanul az erődtől a Copacabana végén.A színpad az ünnepélyes medalisták számára készült, és a rajongók felvehetik az orosz zászlókat tartalmazó támogatói csomagokat, és megismerhetik a híres orosz sportolók által ajándékozott emlékeket. A legtöbb ország valami hasonlót tesz, hogy megpróbálja megszüntetni a modern fegyverkezési verseny legnagyobb hasznát az elit sportban. A GB csapat átvett egy nagy, régi épületet a Megváltó Krisztus árnyékában, hogy rendezvénysorozatot és pártokat szervezzen. De az orosz jelenet Fort Copacabana-ban, óriási Unibet gödrök veszi körül, amelyek éremmel reménykednek, és egy ágyú előtt állnak a tenger felé, mint egy dacolást. A NOB továbbra is azt állítja, hogy rossz a büntetés egész nép az egyének cselekvéseiért. De mi van akkor, ha tiltja az ország sportolókat a kormányzat úgynevezett “politikai beavatkozásáért”?Ez történt Kuwaitnal és Indiával, de az utóbbi években csak kettőt említ. Nem hallottál annyira az egyes sportolók jogairól.Nyilvánvaló, hogy az apartheid alatt Dél-Afrikában az olimpiától évek óta betiltották – egy olyan lépés, amely feláldozta az egyes sportolók jogát olyan helyre, amelyet joggal tekintettek Unibet fontosabbnak. Azt mondják, hogy a Bach lilákban jártas vonakodása hogy tiltakozzanak a tilalom nemcsak a saját szoros kapcsolata Vladimir Putyin – azok a képek rájuk pezsgő poharak, mint az újoncok, vagy felajánlotta vele más autoritárius vezetők a megnyitó ünnepségen Szocsi és Baku fenyegető meghatározni őt, hanem a saját sportolóként szerzett tapasztalatokat. 1976-ban Münchenben megnyerte a kerítés aranyérmet, de négy évvel később nem tudta megvédeni a címet a moszkvai nyugatnémet bojkott miatt. Talán ez egy tényező.De sokkal valószínűbb, hogy egy életre veszélyezteti, hogy a Unibet kompromisszumokat és az “olimpiai család” elvárásait tárgyalja, hogy elérje a legfelső munkát, és az egyetlen módja annak, hogy kiszabaduljon.

A NOC szóvivője ismét mindent megtett, hogy vasárnap megvédje a nélkülözhetetleneket: “Nagyon fontos, hogy ne takarítsanak meg egy áldozati tilalmat. Mindenki számára fontos volt, hogy bizonyítsa ártatlanságát, és ne tiltsa meg mindenkinek. Nehéz ezt 12 napon Unibet belül megtenni. ”

Jól van. Ez az oka annak, hogy a NOB a múlt héten töltötte a hírnököt támadva, és egy box-ketyegő gyakorlatot felügyelt, amely lehetővé tette a szövetség által javasolt minden sportolót.Beszélhetnénk arról a módszernek, ahogyan ezek a szövetségek maguk is veszélybe kerülnek a záró ünnepségen túl, de az úszásra vonatkozó legutóbbi állításoknak nyomot kell Unibet adniuk.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szerint az IPC döntése valahogy más, hasonlóan a nemzetközi szövetséghez a charter és az alkotmány szempontjából. A legalista érvekre való süllyesztés nélkül a javaslat meglepően nevetséges – mindkettő a nagy nemzetközi sporteseményeket felügyelő testület. De ez nem lehet az IPC hátulról történő pattelése, vagy valamiféle Unibet pszeudo hideg A háború a sporton keresztül játszott. Elég, ha azt mondanám, hogy a paralimpiai mozgalom meghozta a nyilvánvaló döntést, amelyet a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak kellett volna tennie a sport javára.Most figyelmet kell fordítani arra, hogyan kell teljes egészében helyreállítani és finanszírozni a globális doppingellenes erőfeszítéseket és a felügyelet alatt álló rohadt sportirányítási struktúrákat.

more info: unibet online sportfogadás

Rate this post