César Azpilicueta a Chelsea háromfős védelmének rugalmas barátja

Ahogy Vardy az ötödik percben először kihívásba kezdett, és először a labdával csatlakozott, majd César Azpilicueta bal bal és jobb bokájával, a spanyol fájdalommal kiabált, és a Chelsea rajongói megdöbbentek. Vardy szerencsés volt, hogy nem kell lefoglalni; Az Azpilicueta szerencsére nem sérült meg. Mindenki a Chelsea-nál csak hálás volt, hogy az Azpilicueta képes volt befejezni a mérkőzést, és visszatérni Stamford Bridge-be, és Betclic fogadás bónusz készen áll arra, hogy továbbra is kulcsfontosságú szerepet töltsön be Antonio Conte csapatának átalakításában, aki vasárnap Middlesbroughba megy, és keresi a hatodik Premier League nyereményét egy sorban.Chelsea a Premier League-nél, ahogy Eden Hazard inspirálja az Everton dobogását További információ

Az elmúlt öt bajnoki mérkőzésen az Azpilicueta új szerepet játszott a Chelsea számára.Az utolsó két szezon nagy részét balról hátra töltötte, ahol igazi élettel játszott anélkül, hogy az Ashley Cole csúcs magassága elérte volna. Marcos Alonso 23 millió fontért a nyáron történő aláírása arra irányult, hogy hosszabb távú megoldást nyújtson ezen az oldalon, és lehetővé tette az Azpilicueta számára, hogy folytassa a játékot a jobb oldali visszafelé, ami a Chelsea szerepe volt benne, amikor 2012-ben Marseille-től aláírta őt 6,5 millió fontért, azóta Betclic sportfogadás bónuszok megfizetett díj alku. Az Azpilicueta a szezon korai mérkőzésein jobbra fordult, de a Chelsea egészében hibás volt. A menedzser felismerte a csapat felépítésének megváltoztatásának szükségességét, és az egyik változás új szerepet juttatott az Azpilicueta-hoz. Mivel a játék Hull ellen október 1-jén játszott, a jobb oldali három ember központi védekezője.Chelsea rekordja azóta olvassa: játszott öt, megnyerte az ötet, 16-at szerzett, nulla értéket adott. Conte úgy véli, hogy megtalálta az Azpilicueta legjobb pozícióját.

„Azpi fantasztikus játékos, mert különböző szerepet játszhat, de úgy gondolom, hogy a szerepe, amit most játszik, tökéletes neki” – mondja a menedzser. „Nagyon jól játszik, mert gyors, jó technikája van és okos játékos. Különböző szerepeket tud játszani, de ez a szerep, ami szerintem tökéletes neki. ”Mesut Özil sztrájktömörödik az Arsenal Chelsea lenyűgöző lebontásánál. Luiz, és van egy védekező ösztöne, amit csak a hátvonalon keresztül játszott. És annak ellenére, hogy többnyire bőséges viselkedésről beszél, egy vasgyökérrel játszik.Az Azpiliceuta kiválósága az egyik oka annak, hogy Conte nem érezte szükségét arra, hogy az utóbbi hetekben több szolgáltatást nyújtson John Terry-től, és ne rohanjon vissza Kurt Zoumára. Ehelyett a 22 éves francia folytatja visszatérését a térdszegélykárosodástól, ha hétfőn játszik Chelsea 23-as években.Nem csoda, hogy a Conte nem lát okot az Azpilicueta sokoldalúságának újbóli tesztelésére, különösen, ha Victor Moses jobb oldali háttámláján virágzik. kénytelen volt a szeptember végén az Arsenal-on a 3-0-as dobás után bevezetni. – Nem ugyanaz, mint négy védővel játszani és három védővel játszani – mondta az olasz. „De az első két hétben sokat dolgoztunk, mindenekelőtt az első héten, mert az Arsenal után megváltoztattuk Hull City előtt. Aztán ott volt a nemzetközi szünet. Aztán kezdtünk nagyon keményen dolgozni, Betclic internetes fogadóirodák hogy megtaláljuk a labdát, és megvédjük a helyes helyzetet.De igen, meglepődtem az új változás megértésének sebességét. ”

Ha az Azpilicueta szerepe a Chelsea javulásában viszonylag változatlan a Stamford-hídon kívül, több játékos távolabbi izgalmas teljesítménye sem volt előre, mint például Diego Costa, Pedro és különösen az Eden Hazard.

Úgy tűnik, hogy a rendszerváltás feloldott valamit a belga nyelven, aki az elmúlt hetekben visszanyerte a Premier League játékosának formáját „Szeretem látni, hogy a játékosok mindig részt vesznek a projektben, a labdarúgás eszméjében, amikor játszunk,” mondta Conte.

„Láthatjuk, hogy Eden mindig részt vesz a játékot, nem nyugodt és kikapcsolt a játék során.Nem, mindig a játékban marad, és mindig egy referenciapont a csapattársai számára.

„Sok játékosunk döntő lehet. Fontos, hogy ezek a játékosok a legjobb feltételeket biztosítsák tehetségükhöz, és fontos számomra, hogy lássam magukat, tehetségüket a csapatba.