Unibet mobil pariuri

Compania Unibet a fost înființată în 1999 în Regatul Unit și un an mai târziu a deschis un bilet de Unibet live pariuri online pe Internet. Timp de mulți ani aceasta era exact diferența dintre biroul acestui bookmaker și toți ceilalți: în el jucătorii înșiși stabilesc rate și cursuri. Unibet a devenit singurul intermediar care a luat de la 2 la 5% pentru fiecare victorie. Cel mai mare schimb de pariuri, care este cu siguranță Unibet, oferă multe oportunități interesante pentru jucătorii mai puțin experimentați.

Jucătorii trebuie să ia în considerare faptul că acoperirea meciurilor și a disciplinelor depinde de ofertele celorlalți jucători, dar puteți să vă scrieți pariurile. Pe de altă parte, după cererile îndelungate ale unor jucători, în 2012 compania a fost forțată să deschidă un oficiu independent de case de pariuri clasice. Acest lucru a deschis, de asemenea, ușa jucătorilor care nu au suficientă experiență sau care nu cred în parierea pe piața de valori. Jucătorul poate comuta liber între schimb și birou.

Unibet BONUS $ 30 PENTRU NOI JUCĂTORI »

Cu o bună ipoteză, acesta este un mare avantaj.
Desigur, nu este nimic surprinzător faptul că atât bursa de pariuri, cât și casa de pariuri clasică Unibet mobil pariuri oferă un număr mare de evenimente sportive. Trebuie remarcat faptul că în ligile inferioare sau în sporturile mai puțin populare poate exista un număr limitat de opțiuni, deoarece acestea sunt create de aceiași jucători. În acest caz, nimeni nu vă deranjează să vă creați evenimentul. Jucătorul stabilește cursul și suma și le oferă celorlalți. Dacă unul dintre jucători reacționează și acceptă un pariu, rezultatul final va decide cine primește câștigurile cu un anumit curs.

După cum sa menționat deja, este necesar să se ia în considerare comisionul, dar un procent mic nu este prea mare. Aproximativ 30 de articole care figurează în lista de sport în fiecare zi, inclusiv fotbal, tenis, hochei, handbal, volei, baschet, baseball, fotbal american, rugby, Formula 1 si alte sporturi cu motor, box, arte martiale, minge de hochei, floorball, futsalul, polo pe apă, darts, biliard, tenis de masă, badminton, cricket, șah, sporturi olimpice, schi, sărituri cu schiurile și schi fond, biatlon, precum și evenimente care nu sunt legate de sport. În total, bursa poate găsi până la 250 de meciuri din diferite ligi.

Suportul poate fi contactat prin e-mail (support@Unibet.com) sau prin telefon. Trebuie remarcat faptul că serviciul de suport al Unibet nu este printre cele mai rapide, deci fiți pregătit să așteptați un răspuns la întrebările scrise timp de câteva zile. Unibet oferă instrucțiuni foarte detaliate, din care puteți învăța aproape tot ceea ce este necesar. Există mai multe videoclipuri de formare pe serverul Youtube, puteți consulta blogul Unibet sau puteți citi forumul.