Viktoria Plzeň – Sparta Praha

Unibet TV NorwayDen beste til slutt! Den etterlengtede hit mellom Viktoria Plzen og Sparta Praha stenger den 11. runden av tsjekkiske øverste ligaen. Mye går på. Dersom Victorians måtte slå Sparta vil ha før det hadde en syv poengs ledelse. I bedre humør synes å være gjester.

Viktoria hadde en uke siden tapte poeng for Slovácko og lederskap som begynte Mlada Boleslav. Verre enda kom torsdag da Plzen nok hjemme i Europa League på rumenske Astra Giurgiu og prosedyrer riktig bevart. Západočechům ikke gjøre noe annet enn å glemme nederlaget så snart som mulig og fokusere på de Unibet neste kampene, inkludert en stor hit blant Sparta. “De vil komme positiv stemning, men jeg tror at selv etter at uheldig kamp det vi i hodet håndtere det. Vi må tilbake våre fans, som vi ønsker å vise riktig Plzen, de er vant til,” sier hun målbevisst spiss Marek Bakos .

Den Doosan Arena er igjen forventet prekær kamp, akkurat som hun ble sett i tidligere år. “Plzen og Sparta har gode relasjoner, men på banen det ikke løse det. I hvert spill kommer de følelser, noen ganger mer, noen ganger mindre. Hvert spill er forskjellig hver gang det blir annerledes. Vi vil prøve våre fans å behage og Unibet glede dem vinne løpet Sparta “, sier Marek Bakos.

Sparta motsetning viktig Pilsen Cup duell og klarte et stramt seier i Israel kom til hodet på sin gruppe. Igjen og det fungerte magi trener David Holoubek, som erstattet Zdenek Ščasného opphevet og at Letenský troppen fortsatt ubeseiret. Match med Pilsen da for en ung trener er en annen stor utfordring. “Pilsen er videre i tabellen og spille hjemme, hvorfor skal spillet skal være favoritt. Vi skal gå der, men at vi vil ha dem elendig, viser Unibet gode resultater og et godt resultat”, sier Dove.

Sparta Viktorkou tapt fire ganger på rad, og er nå fast bestemt på å endelig bryte den svarte serien. “Vi har gutta i boden sa at det er lenge, og det er på tide å endelig slå igjen,” sa Julis. “Jeg har ikke perfekte minner. Vi ønsker at de skal komme tilbake, men vi vet at det vil være vanskelig, i tillegg til å avgjøre til slutt alle kan Bodiky”, legger en annen spiss Vaclav Kadlec.

Sparta var urolig som i tidligere kamper omfattende affære. Utenfor Frydek, Sural, Costa, Vacha, Rosicky, pisk, Stech, Cermak og bag. På den annen Unibet side vil savne bare proppen Hubník og selvfølgelig Vaclav Pilar.

Viktoria Plzeň – Sparta Praha
Rate this post